Meniu Închide

Politica de Confidentialitate

SC Autogreu Midara SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea informatiilor (Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal). Website-ul www.panourisandwich-midara.com si SC Autogreu Midara SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

De ce colectam informatii personale?
Pentru ca ne ajuta sa va furnizam servicii de un nivel superior. Datele personale precum nume, prenume, adresa de email, adresa fizica si asa mai departe ne sunt necesare pentru a asigura derularea si finalizarea tranzactiilor in cel mai comod si mai rapid mod pentru dumneavoastra. În plus, informatiile dvs. personale ne permit sa va mentinem informat cu privire la lansarea noilor produse, oferte speciale si alte evenimente de care este posibil sa fiti interesat. Receptionarea acestui gen de informatii este in intregime la latitudinea dvs., putând opta in orice moment pentru renuntarea la aceste servicii.

Scopul colectarii datelor:
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC Autogreu Midara SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (istoricul comenzilor, facturi etc);
transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC Autogreu Midara SRL;

SC Autogreu Midara SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC Autogreu Midara SRL si ale site-ului www.panourisandwich-midara.com; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand SC Autogreu Midara SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Dezvaluirea informatiilor

SC Autogreu Midara SRL acorda o importanta majora confidentialitatii. SC Autogreu Midara SRL se angajeaza sa nu vânda, sa nu ofere, sa nu imprumute si sa nu cesioneze catre terte entitati informatiile dvs. personale colectate prin intermediul website-ului nostru. SC Autogreu Midara SRL nu va divulga adresa dvs. de email altor persoane care acceseaza acest site fara acordul dvs. explicit. Exista posibilitatea sa fim obligati prin lege sa dezvaluim informatiile dvs. personale. Informatiile pot fi de asemenea dezvaluite daca se determina ca dezvaluirea este necesara din motive de siguranta nationala, aplicarea legilor, sau in alte cazuri de importanta publica.

SC Autogreu Midara SRL se angajeaza sa ia masuri (inclusiv administrative, tehnice si fizice) pentru protejarea informatiilor dvs. personale impotriva pierderii, furtului si utilizarii incorecte a acestora, precum si impotriva accesului neautorizat, dezvaluirii, alterarii si distrugerii acestora.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin e-mail la adresa: danielenelaurentiu@yahoo.com

Daca aveti intrebari sau dubii asupra regulilor de confidentialitate aplicate de catre compania noastra, va stam la dispozitie la adresa: danielenelaurentiu@yahoo.com

advanced-floating-content-close-btn ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon