Meniu Închide

Șipcă / Panou de gard Metalică din tablă zincată

Șipcă  / Panou de gard Metalic pentru gard MIDARA este din tablă zincată, vopsit în câmp electrostatic și se caracterizează prin rezistență, durată lungă de exploatare și preț competitiv. Toate componentele gardului sunt vopsite în câmp electrostatic, oferind un plus suplimentar de rezistență.

Șipcă  / Panou de gard Metalic pentru gard  își găsesc o aplicație largă în construcții de garduri și sisteme de gard pentru diferite tipuri de amplasamente – de la proprietăți private până la unități industriale – și de aceea sunt folosite frecvent și preferate pentru aspectul lor estetic.

all

Producem la comandă Șipcă / Panou de gard din tablă zincată la orice dimensiune, cuprinsă între 1 și 8 metri.

Când instalați un gard de oțel, prevenirea ruginii ar trebui să fie întotdeauna un aspect cheie; materialele și metodele folosite vor avea un impact major asupra rezistenței în timp a gardului dvs.

Una dintre modalitățile de protecție împotriva coroziunii este galvanizarea, un proces în care întreaga suprafață a panoului este scufundată în zinc topit, acoperindu-l complet. Aceasta oferă o barieră de protecție între metal și mediul înconjurător.

Fără protecție, oțelul va rugini în timp din cauza condițiilor atmosferice, gradul de coroziune depinzând de mediul în care se află produsul. Oțelul este fabricat în principal din fier, iar rugina este un oxid de fier (de obicei un oxid roșu) care se formează în prezența umidității.

Grosime tablă de oțel:

             Tablă oțel

     Grosimi disponibile

     Mărimi disponibile

Tablă zincată

0,35

1 – 8 metri

Tablă zincată

0,45

1 – 8 metri

Tablă zincată

0,50

1 – 8 metri

Tablă zincată

0,65

1 – 8 metri

Culori aflate pe stoc:

                              Cod

                         Culoare

2008

Portocaliu lucios

3011

Roșu lucios

5010

Albastru lucios

7016

Antracit lucios texturat

7024

Antracit texturat

8004

Maron mat

8016

Maron lucios texturat

9002

Alb – Gri lucios

9005

Negru mat

9006

Silver lucios

 

Avantajele Șipcilor de gard zincate

Un avantaj deosebit al gardurilor din panouri din tablă zincată, este durabilitatea și păstrarea specificațiilor lor de peste 60 de ani. Panourile pot fi instalate cu ușurință, fără nicio dificultate deosebită (fiind dotate cu racorduri cu șurub), indiferent de perioada anului.

De asemenea, aceste panouri de gard zincate pot fi echipate cu încuietori electrice pentru uși. Ca urmare a faptului că panoul de gard este foarte economic, nu necesită niciun echipament suplimentar sau de întreținere.

Straturi anticorozive pentru metale

În funcție de cerințele de calitate a gardurilor metalice, se aplică diferite acoperiri pentru protecția împotriva coroziunii. Unele metale – aluminiu, cadmiu, magneziu – sunt, de asemenea, folosite pentru protecția metalului împotriva coroziunii. Dar galvanizarea și vopsirea electrostatică este cea mai recomandată, din cauza perioadei lungi de exploatare, pentru că nu își pierde în timp caracteristicile fizice și chimice, iar toate produsele din metal galvanizat sunt reciclabile.

Adesea, metalele vulnerabile vor fi placate cu zinc și apoi vor fi vopsite în câmp electrostatic. Vopseaua aderă foarte bine la placarea cu zinc și ajută la asigurarea unei bariere eficiente. Dacă vopseaua se zgârie, acțiunea catodică a zincului previne corodarea oțelului de dedesubt, de aceea panoul de gard din tablă zincată vopsită electrostatic este ideal pentru aplicații precum acoperișuri și panouri metalice de gard.

De ce să alegeți Șipca metalică MIDARA?

Compania AUTOGREU MIDARA S.R.L își desfășoară activitatea din anul 2003 și are  18 ani de experiență în comerțul de panouri galvanizate pentru gard. Compania oferă clienților săi panouri de gard zincate vopsite în câmp electrostatic cu o calitate garantată, o mare varietate de dimensiuni și diverse culori.

advanced-floating-content-close-btn ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon
Cerere Ofertă Personalizată
Completați câmpurile de mai jos, vă contactăm noi!