Meniu Închide

Servicii

Pentru orice tip de construcție este important să folosim doar produse de calitate, achiziționate de la furnizori serioși, cu experiență în domeniu. În ultimii ani au luat amploare construcțiile care folosesc panourile sandwich, iar printre solicitările clienților noștri se numără tot mai mult panourile izolante, care prezintă proprietăți deosebite de termoizolare, siguranță, durabilitate în timp, impact scăzut asupra mediului.

În strânsă cooperare cu clienții noștri creăm soluții atractive pentru dezvoltarea serviciilor noastre, punând accent pe noile tendințe și mai ales pe personalizarea proiectelor dvs. Deoarece este disponibil un număr mare de straturi superioare și materiale de bază, precum și posibilitatea combinării acestora în moduri diferite, rezultă un număr mare de modele creative pentru elementul finit.

Echipa noastră de profesioniști, cu experiență pe termen lung în domeniul construcțiilor, ar fi încântată să vă stea la dispoziție cu sfaturi legate de proiectul dvs.

Cu gama noastră de produse de peste 30.000 de mp,  care se află permanent în stoc, asigurăm clienților noștri livrarea promptă a elementelor sandwich izolante termic și fonic, chiar a doua zi după efectuarea comenzii.

În plus, multe dintre produsele noastre de bază sunt disponibile în mod constant în depozitul nostru sau vor putea fi livrate într-un timp scurt.

advanced-floating-content-close-btn ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon
Cerere Ofertă Personalizată
Completați câmpurile de mai jos, vă contactăm noi!