Meniu Închide

Politica retur

Politica retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Aveti dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati primit-o, fara sa aveti obligatia sa ne justificati motivul pentru care doriti sa returnati produsele. In acest caz, platiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.
Daca motivul returului consta in defecte ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, dimensiune sau culoarea comandata, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. AUTOGREU MIDARA S.R.L, doar prin FAN Courier si Cargus. In cazul in care ati optat pentru un alt serviciu de curierat decat FAN Courier sau Cargus, taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.
Pentru a face un retur, trebuie sa completati formularul de Retur de pe site. Este responsabilitatea clientului sa expedieze produsul in aceeasi stare in care l-a primit, ambalat corespunzator si insotit de o copie a facturii. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. AUTOGREU MIDARA S.R.L.
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:
a) sa trimiteti coletele prin Fan Courier sau Cargus la adresa:
SC AUTOGREU MIDARA SRL, Focșani,Vrancea, str. Calea Munteniei nr.T85.
b) sa aduceti personal produsele la sediul nostru
Daca doriti schimbarea produsului, aveti urmatoarele optiuni:
1.1.1 sa respectati politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuati o noua comanda.
1.1.2 sa returnati produsele direct in magazinul nostru si sa achizitionati alte produse

1.2 Conditii de returnare
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:
1.2.1 Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala sau copie.
1.2.2 Trebuie sa completati online Formularul de retur
1.2.3 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
1.2.4. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
1.2.5. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele probleme.
1.2.6. SC AUTOGREU MIDARA SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.
1.3 Restituirea valorii produselor returnate
In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.
Daca returul se face prin curier, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. AUTOGREU MIDARA S.R.L., in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e

advanced-floating-content-close-btn ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon