Meniu Închide

Panouri sandwich

CLICK! CERE OFERTĂ PERSONALIZATĂ NEVOILOR TALE!

Principalele caracteristici:

Rezistență la umiditate – Permeabilitatea scăzută la vaporii de apă este îmbunătățită de foliile din metal, care acționează ca o barieră împotriva umidității.

Material ce poate fi tăiat cu precizie, pentru a realiza o fixare fermă în spatii cum ar fi între căpriori, îmbunătățind etanșeitatea.

Material igienic – Plăcile izolante sunt rezistente la ciuperci, mucegai și nu dezvoltă paraziți și Rezistență la temperaturi ridicate.

Rezistență la foc – Izolația prezintă foarte bune performanțe la foc si o combustibilitate redusă, Panourile sandwich se montează foarte ușor și rapid

Posibilități nelimitate de proiectare.

Panourile sandwich sunt materiale compozite produse din două plăci din oțel galvanizate sau din aluminiu, vopsite și umplute cu spumă  poliuretanică (PIR, PUR) sau vată bazaltică pentru izolare termică.

Utilizate ca materiale de acoperire în acoperiș, perete și partiție interioară sau camere frigorifice ale clădirilor, panourile sandwich asigură un nivel destul de ridicat de izolare termică, de apă, fonică; previne condensarea umezelii. În plus, se disting și prin capacitatea lor portantă. Capacitatea portantă a panoului sandwich depinde de densitatea, grosimea materialului său de umplere și forma suprafețelor sale metalice.

Panoul sandwich este o soluție economică atunci când este evaluat în contextul analizei cost – beneficiu. Grosimea foilor de oțel sau aluminiu și a materialelor de umplere este determinată în funcție de aria de utilizare și cantitatea de încărcare pe care o vor suporta.

Condițiile climatice din regiunea de utilizare ar trebui luate în considerare la determinarea grosimii materialului de umplere. Panourile sandwich stabilesc carcasa exterioară a clădirilor într-un mod estetic și accesibil, oferind izolație termică, de apă și fonică, fără a fi nevoie de nicio acoperire precum tencuiala sau vopseaua. Acestea sunt achiziționate și utilizate în clădirile al căror sistem portant este din oțel și beton prefabricat, cum ar fi clădirile industriale, clădirile militare, clădirile sociale, clădirile agricole, șantierele, silozurile, hipermarketurile, centrele comerciale, depozite frigorifice și piețe.

Produsele care îndeplinesc cerințele oricărui proiect de arhitectură sunt produse din aluminiu sau tablă din oțel zincată vopsită, în cantitățile și dimensiunile solicitate de dvs. la dimensiunile dorite.

advanced-floating-content-close-btn ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon
Cerere Ofertă Personalizată
Completați câmpurile de mai jos, vă contactăm noi!