Meniu Închide

Montare

Montare panouri sandwish

AUTOGREU MIDARA oferă clienților consiliere în alegerea grosimii si tipului de panou în funcție de tipul de construcție unde urmează a fi folosite panourile. De asemenea, oferim servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite, care sunt incluse în preț.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților putem asigura transportul panourilor la șantier și oferim montaj autorizat.

Panourile sandwich pot fi utilizate în toate tipurile de structuri, iar în ultimii ani au câștigat popularitate deoarece prezintă mai multe avantaje față de alte materiale, cum ar fi prețul, tehnologia și durata construcției.

Merită să aveți încredere în cei mai mari producători cu ani de experiență în spate, aceștia fiind capabili să garanteze fiabilitatea materialelor, timpii scurți de livrare și suport complet în timpul procesului de comandă.

Panourile sandwich sunt cel mai des utilizate pentru construirea:

• spațiilor de depozitare

• centrelor logistice

• depozitelor frigorifice

• magazinelor

• halelor de producție

• clădirilor de birouri

Panourile sandwich sunt, de asemenea, utilizate în construcția  locuințelor. De exemplu, proiectele de garaj și casele moderne bazate pe panouri sandwich sunt foarte populare.

Instalarea panourilor sandwich poate fi împărțită în mai multe etape:

Transportul panourilor și descărcarea

1. Pentru pachete de până la 6 metri lungime

• Panourile pot fi descărcate manual sau cu un stivuitor. Se recomandă utilizarea stivuitoarelor cu lățimea furcii reglabilă – distanța minimă a furcii trebuie să fie de 2 m cu lățimea de 150 mm.

2. Pentru pachetele care depășesc 6 metri lungime

• Astfel de pachete trebuie ridicate folosind echipamente de ridicare cu vid.

Controlul calității structurii

Înainte de instalarea panourilor, este necesar să verificăm dacă structura pe care vor fi fixate panourile sandwich este dreaptă. Chiar și cea mai mică abatere poate duce la scurgeri care apar la îmbinările dintre panouri.

Îndepărtarea foliei de protecție

Vom scoate folia de protecție înainte de a transporta panoul la locul de instalare. Nu se recomandă îndepărtarea foliei după instalarea panoului.

Etanșare

Înainte de a fixa panoul, atașăm benzi de etanșare. Acestea trebuie fixate pe structură în locurile în care va fi în contact cu căptușeala interioară a panourilor sandwich.

Instalare

Cea mai sigură și mai recomandată soluție de asamblare este utilizarea unor manipulatoare cu vacuum pentru transportul panourilor și apoi instalarea primului panou folosind elemente de fixare care pătrund pe toată grosimea panoului, până la elementul de construcție.

Asamblare

La instalarea panourilor ulterioare, este foarte important să ne asigurăm că panourile sunt presate corect, pentru a asigura etanșeitatea maximă a elementelor de fixare. Dacă sunt apăsate corect în elementele de fixare, panourile elimină complet problema așa-numitelor „punți termice”.

Nu este permisă utilizarea unor instrumente de tăiere la temperaturi ridicate, de exemplu polizoare unghiulare. Acest lucru ar putea deteriora stratul anticoroziv.

ȘIPCĂ & PANOU DE GARD
Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
OFERTĂ
Telefon